"Wszystko mogę wytłumaczyć lepiej poprzez muzykę. Hipnotyzuję ludzi, aż dochodzą oni do podstawowego stanu, a gdy osiągnę moment największej słabości, mogę przemówić do ich podświadomości i wmówić im co chce."
Jimmi Hendrix
składniki:
- cebula
- pomidorki koktajlowe
- kilka ogórków curry
- 2 jajka
- sól
- zioła prowansalskie
- szczypiorek
przygotowanie:
podsmażamy cebulę,
a następnie dodajemy pokrojone na ćwiartki pomidorki koktajlowe i ogórki curry
wbijamy jajka
przyprawiamy solą i ziołami prowansalskimi
na koniec posypujemy szczypiorkiem
smacznego
wiosennie
zielennie
Hej,
OdpowiedzUsuńPrzeglądam ostatnie parę postów i bardzo mi się podobają zdjęcia. Kończyłaś jakiś kurs czy sama się tak nauczyłaś?
Pozdrowienia
Marzena
Cieszę się, że foto ktoś docenił. Thx!
OdpowiedzUsuńByłam na kursie podstawowym, ogólnym o fotografii.
Tam zostałam też zachęcona do zakupienia stałki. Myślę, że to w dużej mierze tego zasługa. Nie mniej jednak ciągle oglądam dużo zdjęć w necie i to mnie inspiruje. Ciagle się uczę, jestem dopiero na poczatku drogi, dlatego zdaję sobie sprawę, że jeszcze dużo przede mną.
Generalnie kombinuję, szukam, zdobywam powoli różne gadżety, które będę mogła wykorzystać w kompozycji. Po prostu kręci mnie fotografia kulinarna.
Polecam książkę: Ujęcia ze smakiem. Bardzo pomocna dla amatorów. To mój ostatni zakup. Naprawdę trafiony. Wstawie w kolejnym poście.